Thursday
Dec102015

Julekonsert og metamorfose

Blant høvler, sagflis og reimdrevne maskiner i et snekkerverksted julenissen verdig, ønsker Myrull julen velkommen inn, lørdag 12. desember kl.20.00.

Og det er foreløpig siste gang Handverksfabrikken holder åpent i Krambodkafeen. Når julegatehelgen er over tar direktør Tesaker en Willie Wonka og stenger den populære fabrikken for publikum, for å fordype seg i et stort nasjonalt prosjekt. «Vi har holdt kortene tett til brystet, men vil komme med store nyheter under konserten lørdag!» smiler en tydelig stolt fabrikkdirektør

Julekonserten markerer dermed avslutningen på 4 fantastiske år med krambodkafee og levende håndverk i den populære fabrikken, og samtidig begynnelsen på noe helt nytt…

Og det blir flere overraskelser under konserten. Det blir avduking av en unik oppfinnelse bygget på fabrikken på 20-tallet, storfint besøk fra hovedstanden i nasjonalt øyemed og til sist blir det offentliggjøring av den store nyheten….

«Dette har vi jobbet med over flere år, så det skal bli fantastisk å endelig slippe nyheten» sier en hemmelighetsfull Tesaker og oppfordrer folk til å være tidlig ute om de ønsker å sikre seg billett til den spesielle aftenen.

Vi har hatt mange fine konsertopplevelser her på fabrikken, men jeg tror dette kommer til å toppe dem alle. Avslutter Tesaker.

 

Konserten er nå utsolgt, men det er mulig å sette seg opp ppå ventelisten. Billetter kan bestilles på mail kontakt@handverksfabrikken.no eller på telefon 99701221.

Julekonsert Myrull, lørdag 12.des kl.20.00 Bill. 200,- inkl. boller og kaffe.