Sunday
Nov292015

Velkommen til Verdens lengste julegate!

12.og 13.desember kan du nok en gang oppleve god, gammeldags bygdejul i Gyland.

Levende lys, dufter av hjemmebakt brød og julekaker, grøt, gløgg, bål, trivelig prat og vakkert vintervær, er et par av stikkordene for årtes julearrangement i Gyland. For fjerde år på rad arrangeres «Verdens lengste julegate», en variert bukett handelsdestinasjoner spredt omkring i den naturskjønne kulturbygda.  

Årets julegate kan skilte med egen sykkelbutikk, antikk og brukt, krambod og kunsthandverk i en levende museumsfabrikk, dekk og bilrekvisita, juletre og pyntegrønt, dagligvare og bensin, interiør og livstil, og våpen og turutstyr, og et stort julemarked midt i ruta.  

Offisisell åpning    

Det blir høytidelig åpning på Gyland Stasjon lørdag 12. desember kl.12.00. 

Og som alltid er det stemplingsstafett langs ruten. På hver butikk får man utdelt stemplingskort og kart, med alle butikkene tegnet inn, så er det bare å følge ruta som er åpen 12. og 13.desember, fra 12 til 17.00. -Og stempler man innom alle stoppestedene, er man med i trekningen av fine, stedegne premier. 

Egen julekonsert lørdagen

I tillegg til alt som skjer på dagtid, blir det i år en helt spesiell Julekonsert med Myryll lørdag kveld kl.20, midt i verkstedet på Handverksfabrikkens, og fabrikkdirektør Erik A. Tesaker røper at kvelden kommer til å by på flere overraskelser.

«Under konserten skal vi avduke en helt spesiell oppfinnelse som ble bygget her på 20-tallet, i tillegg blir det flere overraskelser i nasjonalt format»!

sier en hemmelighetsfull fabrikkdirektør. Og det er allered begynt å bli rift om plassene, så her er det lurt å være tidlig ute for å sikre seg billett.

Velkommen til en anderledes julehandel.

Julekosert Myrull, lørdag 12.des kl.20.00 Bill. 200,- inkl. boller og kaffe.

Billetter kan forhåndbestilles på mail kontakt@handverksfabrikken.no eller på telefon 99701221.