Fabrikken blir desevrre stengt for publikum gjennom hele sommeren 2019, grunnet TV-innspilling

Vi beklager dette og håper vi kan ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Handverksfabrikken i Gyland er en av Skanidnavias best bevarte møbelfabrikker fra 1920. Her finnes en egen krambod hvor man kan nyte hjemmebakte boller og nykvernet kaffe i kafeen, handle keramikk, treleker, isenkram, kortevarer og andre spennende varer i den gamle kramboden og få omvisning i verkstedet med levende handverk og snurrende maskiner fra 1890.

Fra 2012 til 2016 har vi tatt i imot grupper, lag og foreninger, hatt åpen fabrikk i sommermånedene, samt hatt egne opplegg for både grunnskole og videregående igjennom DKS. I tillegg har vi arrangeret kurs, konserter og andre kulturelle sammenkomster med ujevne mellomrom. 

Men selv om fabrikken nå er stengt for publikum, er du velkommen til våre facebookside "Handverksfabrikken" samt direktørens "Erik Alfred", samt instagram @handverksfabrikken og @erik_alfred  som jevnlig oppdateres med det siste fra den lille fabrikken med de store historiene.

NB.Gården Øystøl er familien Tesakers private hjem og veien opp er i privat eie, så vi ber om at det vises hennsyn og at alt besøk foregår på Handverksfabrikken.